Két nyelven érkezett meg a szimfonikus metálos Tales of Evening legfrissebb klipes dala, a Csak én látom (Leap of Faith).

Tales of Evening

Megérkezett a 2021-re várható új Tales Of Evening album első előfutára, a Csak én látom. A dalt a tavaly megjelent ‘A New Dawn Awaits’ lemez nemzetközi sikerén fellelkesült zenekar Leap Of Faith címmel angol nyelven is elkészítette, és már mindkét verzió meghallgatható klipes formában a zenekar YouTube-csatornáján. A dalról, videóklipről és a zenekar jövőbeli terveiről Ádám Attila billentyűs/zenekarvezető mesélt részletesen: „A Csak én látom című dalunk vázlata már korábban elkészült, de sajnos a járványügyi körülmények miatt többször el kellett halasztani a megjelenését. A nagylemezek között fontosnak tartjuk, hogy mindig jelentkezzünk valamilyen újdonsággal, ezért is született meg a Csak én látom. A dalt ismét angol és magyar nyelven készítettük el, hiszen tavasszal bebizonyosodott, hogy a Tales Of Evening más országokban is megállja a helyét. A Rhapsody of Fire és Symphonity zenekarokkal több külföldi országba is eljutottunk és nagyon szép sikereket értünk el. Az angol Leap of Faith azért készült, hogy a jövőben is megmutathassuk magunkat külföldön.”

 

 

„Zala megyei kötődésünk miatt a klipet Zalaegerszegen a Hevesi Sándor Színházban és – ismét – a szülőfalumban, Tornyiszentmiklóson forgattuk. Gerócs Balázs volt a klip rendezője és operatőre. A dal különlegessége, hogy tőlünk szokatlan módon rövid, de annál tartalmasabb és modernebb. Mély mondanivalója van, ami elgondolkoztatja az embert… Így abban bízunk, hogy több rádió felfigyel rá, és akár műsorra tűzi. Ebben a dalban mutatkozik be zenekarunk legújabb tagja, a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatója, Szegedi Dávid, aki basszusgitáros fronton erősíti a csapatot. Jövőre, 2021-ben lesz a Tales Of Evening 10 éves és ebből az alkalomból új nagylemezen dolgozunk. Ez a dal lehet egyfajta előfutár, és ahogy már most hallani, nagyon különleges anyagnak ígérkezik…” – folytatta.

Megosztás