’Örökifjú’ címmel jelenik meg áprilisban a Stula Rock zenekar második nagylemeze. Molnár ‘Stula’ Péter (ex-Mobilmánia, Omen) énekes saját hard rock csapata az utóbbi hetekben két új dalt is megosztott az albumról.

Stula Rock – Két dal az új albumról

2018 februárjában jelent meg az ex-Mobilmánia, jelenlegi Omen énekes Molnár Péter ‘Stula’ vezette Stula Rock debütáló, ’Őserő’ című albuma. Április 11-én érkezik a folytatás az ’Örökifjú’, melyen 11 dal lesz hallható, 40 percben. A felvételek Balassagyarmaton, Horváth Ádám stúdiójában készültek, a végső keverést és masztert Vácott, Fábián ‘Fábi’ Zoltán (ex-Wellington, Age of Nemesis) követte el.

 

 

Alább két új dal, az Érjünk el után bemutatott Felfelé sodor a szél, valamint a nőnap alkalmából érkezett A szép nő hallgatható meg. „Az ’Örökifjú’ nem konceptalbum, de majdnem minden dalt körülleng az idő múlásának témaköre, akárcsak érintőlegesen is. Nyáron Stula 40 éves lesz, de a fő dalszerző, szövegíró, dobos Horváth Ádám is betöltötte nemrég a negyedik X-et. Persze ez csak egy évszám, még fiatalnak érezzük magunkat, de remélhetőleg bölcsebbek is lettünk. Egy felnőtt férfi már nemcsak kergeti a kiálló testrészét, hanem hosszú harctéri tapasztalat után – jó esetben – rájön, hogy csak az a szép nő, akinek a lelke szép! Ez a dal egy tisztelgés a női nem előtt. Nőnap alkalmából (és persze az év többi napján is) küldjük ezt a dalt a lányoknak!” – mondta a zenekar az új dalról és a lemezről.

 

’Örökifjú’ számlista:

01. Sok legyen és jó (3:29)
02. Érjünk el (3:43)
03. Szervusz, idő (4:23)
04. Egykori szobám (3:00)
05. Felfelé sodor a szél (3:15)
06. Örökifjú (4:30)
07. A szép nő (3:38)
08. Én leszek a sofőr (2:58)
09. Ezt a részét (2:57)
10. Dr. Sarlatán (4:58)
11. Egy új kezdet (3:01)

Stula Rock - Örökifjú

Megosztás