’Under A Mediterranean Sky’ címmel különleges albummal jelentkezik Steve Hackett. A lemezt a Földközi-tenger körüli utazása inspirálta, amiről az első dal már meg is hallgatható.

Steve Hackett

Steve Hackett ezúttal is régi partnerével, Roger Kinggel dolgozott együtt új lemezén, amelyhez ötleteket a tavaszi leállás alatti utazása során gyűjtött a Földközi-tengernél, ahol nemcsak a táj szépsége, de a régió kultúrája is megragadta. „Nagyon sok akusztikus jellegű ötletem gyűlt össze az évek alatt, és úgy éreztem, eljött az idő, hogy elkészítsem ezt az albumot. Itt az ideje, hogy szemügyre vegyük azokat a helyeket, amiket meglátogattunk a mediterrán térségben, méghozzá olyan zene társaságában, ami a képzelet világából fejlődik ki. Mivel jelenleg nagyobb utazásokra nincs lehetőség, ezért remélem, hogy az album elrepíti a hallgatót erre a kiruccanásra. Akár csak leülsz és meghallgatod, vagy elmerülsz benne egy pohár bor társaságában.

 

 

Az ’Under A Mediterranean Sky’ az Inside Out Musicnál jelenik meg 2021. január 22-én digipackes CD, gatefold borítós 2 LP + CD, valamint digitális változatokban, amiről az első ízelítő meg is érkezett Andalusian Heart címmel.

‘Under A Mediterranean Sky’ dallista:

01. Mdina (The Walled City)
02. Adriatic Blue
03. Sirocco
04. Joie de Vivre
05. The Memory Of Myth
06. Scarlatti Sonata
07. Casa del Fauno
08. The Dervish And The Djin
09. Lorato
10. Andalusian Heart
11. The Call Of the Sea

Steve Hackett

Megosztás