Megjelent a budapesti Skyabove első lemeze, a ’Colors Of Our Sky’. Egyelőre csak a digitális platformokon – köztük a YouTube-on is – elérhető az album, de hamarosan CD-n is kiadja a GrundRecords.

Skyabove

A Skyabove zenekar a jelenlegi felállásában 2020 eleje óta működik, de a tagok barátsága ennél sokkal korábban kezdődött, több évnyi közös zenélés és alkotómunka után elérkezett az idő, hogy nagyobb közönség előtt is bemutatkozzanak. Kiss Dávid énekes érkezésével a korábbi, elektronikával vegyülő, dallamos rockzene újabb élt kapott, amellyel a zenekar megtalálta jelenlegi stílusát, mely talán a new wave rockhoz áll a legközelebb. Zenéjükkel ugyanúgy törekednek a közönség megmozgatására, mint a személyes és univerzális problémák és az érzelmek hullámzásának bemutatására. Jelenleg a jól sikerült bemutatkozó koncertjük utáni időszakon dolgoznak, melyben többek között koncertek, próbatermi élő közvetítés, de még egy podcast adás is szerepel.

 

 

Az album hamarosan CD-n is megjelenik a GrundRecords gondozásában, addig is keressétek a lemez dalait a digitális felületeken!

Megosztás