Továbbra is dolgozik a ’United World Rebellion’ befejező epizódján a Skid Row. A csapat basszere, Rachel Bolan szerint még több dalt akarnak készíteni és a lehető legjobbat akarják kihozni a trilógia zárófejezetéből.

Skid Row

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, a Golden Robotnál jelenik meg a Skid Row új albuma, a ’United World Rebellion’ trilógia befejező epizódja, melyet Michael Wagenerrel készít a gárda. A csapat basszere, Rachel Bolan szerint azonban még mindig nem értek a munkálatok végére. „Még mindig dolgozunk rajta. Csináltunk egy csomó dalt Michael Wagenerrel, már a keverési fázisban voltunk, majd turnéra mentünk, közben neki egy új projektet kellett elindítania, majd pedig beütött a krach – utalt a koronavírus-járványra Bolan. – Most azonban egy olyan pontra érkeztünk, ahol úgy érezzük, hogy még több dalt akarunk írni. Ez lehet, hogy egy sarkalatos album lesz a számunkra, mindenki nagyon izgatott, hogy hallja ZP-t a lemezen [ZP Theart énekes – a szerk.], úgyhogy a lehető legnagyszerűbbre szeretnénk megcsinálni. Eddig nekem nagyon tetszik. Nyár környékén kellett volna megjelennie, de nyilvánvalóan ez nem fog megvalósulni.”

 

 

A gárda azt tervezi, hogy amint lehetőségük nyílik ismét közösen dolgozni, mihamarabb készítenek még pár dalt és befejezik az albumot.

Megosztás