Agust Ahlberg és Jon Mortensen neve ismerősen csenghet a már hazánkban is többször megfordult, dallamos metalt játszó The Embodied legénységéből, a King Diamondnál játszó gitáros-producer Andy LaRocque pedig szinte alappillér a heavy-rajongók számára.

Shakedown Suzies

Nos, megvillantva egy másik arcukat, most az ő közös munkájuk során született meg a hangulatában a nyolcvanas évekbeli dirty rock aranykorát idéző jönköpingi csapat, a Shakedown Suzies második korongja, az ’A Business Doin’ Pleasure’. A karizmatikus külsejű frontember, Erik Gripestam által 2009-ben alapított közép-svédországi zenekar nem tagadja meg a gyökereit, legnagyobb múzsájuk máig az erotikába hajló füstös glam-éra – ezt az életérzést ültetik egy kicsit modernebb közegbe.

A bő félórányi vérpezsdítő, sikítás- és riffgazdag dalok maszterelését a Suzies négy tagja nem kisebb szakmai méltóságra, mint Andy LaRocque-ra bízta, aki igencsak remek munkát végzett. A végeredmény tizenegy mocskos rocksláger lett. S bár az ’A Business Doin’ Pleasure’ lemez hivatalosan csak június 12-én jelenik meg, a csapat több előzetessel, a legpörgősebb nótákra pedig videóklippel készült – elhúzva a mézesmadzagot a kortalan glam szerelmesei előtt.

 

 

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás