A karanténidőszakot dalírással és zenekari próbákkal élte túl a vintage hard rock / funk rock vonalon zenélő Sexnuggets, akik most új felvétellel jelentkeztek. A Hangrobbanás című dal az őszre tervezett harmadik Sexnuggets-album előfutáraként érkezett.

Sexnuggets

„A Hangrobbanással pozitív energiát szeretnénk sugározni, mivel azt gondoljuk, hogy erre van most a legnagyobb szüksége mindenkinek – mondta Horváth Csaba a Sexnuggets énekese, aki hozzátette, az elmúlt egy év nekik sem volt könnyű, a dalírás és a próbák tartották bennük a lelket. – Mi magunk is próbáltuk a jelen helyzetből a legjobbat kihozni, ugyanezért szurkolunk minden zenészkollégánknak, családtagjainknak és barátainknak is.”

A zenekar alapítója és gitárosa, Drucker Richárd elmondta, bár nagyon hiányolják a koncerteket, minden alkalmat megragadtak a tavasz folyamán, hogy zenélhessenek. „Az egyik legnagyobb örömünk ebben az évben, hogy a ’Köszönjük, Magyarország!’ nevű kezdeményezés részeként, a Petőfi Irodalmi Múzeum és az A38 szervezésében lehetőségünk nyílt arra, hogy a hajón adhassunk egy speciális koncertet, amit a köztévé is felvett. Ezt várhatóan pár hónap múlva lehet majd látni az M2 Petőfi tévén. Az új dalaink írásával, feldemózásával és stúdiófelvételeivel töltjük az időt, amiben továbbra is Pulius Tibi (Supernem) segít minket zenei producerként. Ezen felül azon dolgozunk, hogy a csapat egy igazán ütőképes megszólalással és játékkal állhasson színpadra, hogy tényleg felejthetetlen legyen a leendő szezon a hallgatóságnak és a zenekarnak egyaránt – akármikor is kerüljön rá sor.”

Megosztás

A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!