Október 22-től érkezik országszerte a mozikba Mike Figgis zenés dokumentumfilmje, amely meghitt portrét állít a The Rolling Stones legendás gitárosa, Ronnie Wood, mint zenész, művész és örök túlélő előtt.

Ronnie Wood

A film a hetvenes éveiben még mindig az élvonalba tartozó zenész karrierjének szerény, észak-londoni kezdeteitől – ahol idősebb testvérei inspirálták, hogy rockzenésszé váljon – az immár ötven éve tartó pályája csúcsáig jut el, amelynek során a rocktörténet olyan nagyságaival dolgozott, mint a The Birds, Jeff Beck, The New Barbarians, Rod Stewart, The Faces és persze a The Rolling Stones.

 

 

A filmben Ronnie Wood őszinte vallomásokban kalauzolja végig a nézőket élete történetén, zenei és festőművészi pályafutásán, olyan barátokat, kollégákat is megszólaltatva, mint Damian Hirst, Mick Jagger, Keith Richards, Imelda May vagy Rod Stewart.

A film közel húsz moziban látható országszerte, Budapesten a Puskin, Toldi, Művész moziban, az Urániában és az Art+ Cinemában, emellett számos további helyszínen, többek közt Szegeden, Debrecenben, Szombathelyen és Miskolcon is bemutatják.

Ronnie Wood

Megosztás