Három jónevű brit muzsikus három különböző zenei világból összeállva hozott össze egy új albumot, a márciusban megjelent lemezről már a második dalhoz készült klip.

Robin Trower - Maxi Priest - Livingstone Brown

Robin Trowert felesleges bemutatni, jól ismert tevékenysége a Procol Harumban és a legendás banda nélkül is. Maxi Priest reggae-énekes a szigetországban, jamaicai felmenőkkel, Livingstone Brown pedig egy tehetséges producer-hangmérnök és muzsikus, aki pályája során olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Ed Sheeran, Tina Turner, Kylie Minogue vagy Bryan Ferry, és külön-külön korábban mind Robin Trowerrel, mind Maxi Priesttel is alkotott közösen.

 

 

„Három különböző fazon összejött, hogy valamit közösen csináljon, hogy valamit adhasson a világnak, valami pozitívat alkosson” – így fogalmazta meg Maxi Priest fő zenei törekvéseiket. A három muzsikus közös bemutatkozása már március 5-én megjelent Európában ’United State Of Mind’ címmel, Amerikában viszont csak április 16-án debütál az album, a címadó dal után most az Are We Just People-höz készítettek klipet.

‘United State Of Mind’ dallista:

01. United State Of Mind
02. Are We Just People
03. On Fire Like Zsa Zsa
04. Walking Wounded
05. Sunrise Revolution
06. Hands To The Sky
07. Bring It All Back To You
08. Good Day
09. Where Our Love Came From

Robin Trower - Maxi Priest - Livingstone Brown

Megosztás