Ma (csütörtökön) 10 órakor indul a belépőjegyek publikus árusítása a Rammstein július 11-i Puskás Aréna-koncertjére! Ezzel kapcsolatban kisokost tett közzé az eseményt szervező Live Nation Magyarország jegyértékesítő partnere, a Funcode “4+1 dolog, amit tehetsz a Rammstein jegyeidért” címmel.

1. ÁLLJ KÉSZENLÉTBEN!

 

 

A jegyértékesítés ma 10:00 órakor indul a https://tickets.funcode.hu/events/30885 deeplinken. Érdemes ezt már most betenni egy könyvjelző mögé! Bár jegyet vásárolni csak ettől az időponttól kezdve tudsz, a nagy érdeklődésre való tekintettel érdemes már előbb beállni a sorba. A sorban állókat érkezési sorrendben szolgálja ki az automata – ha már bent állsz a sorban, nincs más dolgod, mint hátradőlni és megvárni, hogy sorra kerülj. Ne zárd be a böngésző ablakot és ne menj sehova, bármikor eljöhet a te időd!

2. BANKKÁRTYA – BEÉLESÍTVE! 

A belépőjegyeket a vásárlás során bankkártyával kell kifizetned. Ellenőrizd le, hogy a kártyád érvényes legyen, legyen rajta elég fedezet, és győződj meg róla, hogy az online vásárlási limited nem alacsonyabb, mint a vásárlásod várható értéke! Elképzelhető, hogy a vásárlást több lépcsős azonosítás mellett tudod jóváhagyni, ezért legyen kéznél minden olyan eszköz (sms, e-mail, app), amit a bankod ehhez az azonosításhoz általában előír.

3. TUDD, HOGY KIVEL JÖSSZ!

A vásárlás során kivételesen most a jegyek tényleges felhasználóinak nevét is meg kell majd add – ahány jegy, annyi név. Ez azt jelenti, hogy mindenkinek egyedi, névre szóló belépőjegye lesz – ez mennyire menő már! Ezen túl azt a célt is szolgálja, hogy a jegyek tényleg a végfelhasználókhoz, az igazi rajongókhoz kerüljenek. Ezt vedd nagyon komolyan, mert a neveket ellenőrizni fogják a bejáratnál! Persze jövő július még messze van, és ha esetleg addig mégis át kell majd írni egy-egy jegyet más számára, nincs baj, a későbbiekben abban is segítünk majd.

4. CÉLOZZ PONTOSAN!

A rendezvény árkategóriájának térképét már most megtalálhatod. Nézd át alaposan ezt a rajzot, értelmezzétek, beszéljétek meg a többiekkel, hogy hova, milyen jegyet szeretnétek – és legyen ‘B’ terv is! Így amint rátok kerül a sor, már pontosan tudni fogjátok, hogy mit szeretnétek venni.

+1. VISSZASZÁMLÁLÁS INDUL!

Ha a fentiek szerint jártál el, mindent megtettél annak érdekében, hogy ott legyél a Puskás Arénában egy hatalmas Rammstein-bulin! Hogy maga a rendezvény is zökkenőmentes élmény legyen, folyamatosan kövesd nyomon a Funcode vagy a szervező Live Nation közleményeit – minden ilyen közlemény azt a célt fogja majd szolgálni, hogy a lehető leggördülékenyebben menjen minden a nagy estén!

Ha további kérdésed van, a külön erre a koncertre készített FAQ oldalunkon megtalálod a választ – vagy várjuk a leveled a support@funcode.hu email címen.” 

A koncertről további részletek az esemény Facebook-oldalán találhatók.

Megosztás