Karácsony alkalmából új klippel jelentkezett a Radar zenekar. Ezúttal rendhagyó módon nem új dalt mutatnak be, hanem egy régebbi közönségkedvenc felújított változatát.

Radar 2022

Virtuális/vizuális ajándék érkezett karácsonyra a Radar zenekartól a rajongóknak. A csavar a dologban, hogy nem egy új dalt filmesítettek meg, hanem a 2014-ben ’Mindenáron’ címmel megjelent album Változatlanul című balladájára forogtak a kamerák.

 

 

Természetesen a dal kapott egy teljesen új hangképet, valamint néhány új hangsávval is színesítették az eredeti felvételeket, aminek miértjéről a következőket mondták a fiúk: „A 2014-ben megjelent ’Mindenáron’ című korongunk felvételeit nagyon elkapkodtuk a szűkös határidő miatt, ami sajnos nagyon hallatszik annak hangzásán. Szerintünk jó dalokat sikerült akkor összehoznunk, de sajnos ez a felvételekből nem jött át. Régóta terveztük már, hogy néhány közönségkedvenc dalt remaszterizálunk, aminek első kiválasztottja lett a Változatlanul, amelyet a mai napig játszunk a koncerteken és nagyon szeretik a rajongók.”

Kapcsolódó hír, hogy a zenekar basszusgitárost keres, tehát aki érez magában ambíciót és szeretne egy rendszeresen koncertező csapat tagja lenni, az ne habozzon jelentkezni a radarzenekar@gmail.com e-mail-címen. Amíg a csapat nem találja meg a megfelelő embert, addig Tarnai Dániel, a P.Mobil basszusgitárosa segíti ki a formációt.

Megosztás