Tegnap került a boltok polcaira a Radar zenekar ’Kétszer élni’ című ötödik stúdiólemeze, amelyről a Csillagom című második klipes dallal ismerkedhetsz.

A GrundRecords gondozza a Radar zenekar ’Kétszer élni’ című, soron következő stúdiólemezét, amelyről a pörgősebb Mindenre készen állj után a Csillagom című lírai dallal ismerkedhetsz egy kisfilm kíséretében.
A dal klipjének a Karcsa községben található Árpád-kori református templom adott otthont júniusban, a felvételt Mogyorósi Attila készítette.

 

 

A zenekar így beszélt a Csillagom című dalról: „A dal szövege már évekkel ezelőtt megszületett, de sokáig nem állt össze hozzá a zenei rész. A pandémia viszont elég időt adott nekünk arra, hogy elmerüljünk a munkában és néhány próba alatt sikerült végleges formába önteni. A zenekar minden tagjának vannak már gyermekei, akik a fontos részét képezik életünknek. Apaként mindannyian tudjuk, hogy a szeretetünk mellett felelősséggel is tartozunk értük, és arra törekszünk, hogy a legjobbat tudjuk adni nekik minden pillanatban.”

A GrundRecords jóvoltából a ’Kétszer élni’ teljes zenei anyaga meghallgatható a kiadó hivatalos YouTube csatornáján.

Megosztás