Az 1984-es ’The Warning’ lemezt és az azt megelőző debütáló EP-t is eljátssza a Queensrÿche a Dürer Kertben.

Most tavasszal indult turnéján a Todd La Torre (ének), Michael Wilton (gitár), Mike Stone (gitár), Eddie Jackson (basszusgitár), Casey Grillo (dobok) felállású Queensrÿche a teljes debütáló EP-t és a ’The Warning’ lemezt is eljátssza a fellépéseken. Budapestre ugyan csak 2025 elején fut be a ’The Origins’ nevű turné, de ami késik, nem múlik: a negyvenéves jubileumot így is alaposan megünnepelhetjük velük. 2025. február 23-án a Dürer Kertben lépnek fel a Night Demon koncertje után.

 

 

A Queensrÿche a progresszív metál színtér meghatározó zenekara, amely több mint 40 éve működik. Bár jó pár platinalemezük született az évek alatt, a zenekar és a rajongók mind a mai napig különleges szimpátiával hallgatják a legelső EP és a debütalbum, az 1984-es ’The Warning’ dalait. Ezek alapozták meg a csapat máig tartó renoméját és különleges, a rockot progresszív és heavy metal elemekkel ötvöző zenéjét, mint ahogy a címadó dal egykori koncertfelvételén is hallható.

Előttük a harmadik nagylemezét bemutató kaliforniai heavy metal trió, a Night Demon is fellép majd, mindenképp érdemes időben érkezni.

A jegyértékesítés július 12-én indul, de a Concerto Music early bird hírlevelére feliratkozottak már 1 nappal korábban, holnap hozzájuthatnak a kedvezményes árú jegyekhez.

A Concerto Music bemutatja: Queensrÿche – The Origins Tour 2025
Queensrÿche, Night Demon koncertek
Dürer Kert, Budapest, 2025. február 23. vasárnap, 18 óra
Early bird jegyek 10 900 Ft-ért lesznek kaphatók, normál elővételben 12 900 Ft, január 1-től 14 900 Ft lesz a jegyár, további infók az esemény Facebook-oldalán.

Queensryche

Megosztás