Brian May és Roger Taylor összehoztak egy új dalt Adam Lamberttel, ám az eredménnyel nem voltak megelégedve, így azt nem hozták nyilvánosságra.

Queen

A Queen két eredeti tagja egy a Spotifyon futó műsorban erősítették meg, hogy valóban írtak és felvettek egy új dalt, de végül elvetették. A hírek szerint mindez Nashville-ben történt egy Queen + Adam Lambert-turnén, de hogy pontosan mikor, az nem derült ki.  Brian May így indokolta a döntésüket: „Nem ütötte meg azt a szintet, amivel elégedettek lettünk volna, csak olyan anyagot adhatunk ki, amire azt mondjuk, ez nagyszerű, ez tökéletes. Lehet, hogy valamikor sikerülni fog.”
Roger Taylor hozzátette: „Én is szeretnék új dalokat, de ahogy Brian mondta, annak tényleg meg kell ütni a szintet. Nem lehetnek átlagosak és azt gondolom, mi csalódnánk leginkább, ha a közönség csak hümmögne azok hallatán.”

 

 

Mindketten megelégedésüknek adtak hangot Adam Lambert teljesítményével kapcsolatban: ”Adam különleges tehetség, ezt nem győzöm hangsúlyozni. A hangja egyszerűen felülmúlhatatlan és óriási öröm vele dolgozni.” – lelkendezett Taylor.
„Én csak Isten ajándékának hívom – vette át a szót May. – Nem kerestük őt, egyszerűn közénk pottyant. Semmilyen formában nem utánozza Freddie-t, fel tud emelkedni az interpretálás kihívásához, és különleges dolgokat visz a régi dalokba. Semmi kétség, ő egy jelenség, és tökéletesen felnőtt a feladathoz. Rajta kívül senkit nem tudok elképzelni a bandában.” 

Megosztás