A német metállegenda, az Accept egykori gitárosa, Herman Frank május 21-én a ‘Two For A Lie’ című új stúdióalbummal tér vissza. Meg is érkezett az első szöveges videó az Eye Of The Storm kislemezdalhoz.

Herman Frank

A ‘Two For A Lie’ című lemezen Herman Frank visszatér jól ismert kemény riffjeivel és kirobbanó energiájával. Határozottan elítéli a jelenlegi globális fejleményeket az albumon, Frank évtizedek óta benne van a zenei bizniszben, és még mindig töretlenül kiáll az elvei mellett. Az Accepttől a Victoryn át a 2009 óta működő szólóprojektjéig és produceri munkájáig, a hannoveri gitáros neve évtizedek óta garancia a kompromisszummentes heavy metalra. A korábbi négy szólóalbuma kedvező fogadtatásával bebizonyította, hogy a koncepció kétségtelenül megállja a helyét, a rajongótábora folyamatosan növekszik, nem utolsósorban a zenekar csúcskategóriás felállása miatt is: a Masterplan frontembere, Rick Altzi, Heiko Schröder gitáros, az At Vance és a Masterplan dobosa, Kevin Kott, valamint a Jaded Heart basszusgitárosa, Michael Müller egészíti ki Frank csapatát. A gitáros a ‘Two For A Lie’ lemezzel kőbe vésett valamit önmaga számára egy olyan világban, amelynek – különösen ezekben az időkben –, pontosan ilyen egyértelmű igazságokra van szüksége.

 

 

Elsőként az Eye Of The Storm szöveges videóját osztották meg a lemezről, melynek mondanivalóját így foglalták össze: „Egy vad és sodró lendületű történet arról, hogyha bajba kerülsz, meg kell tanulnod, kiben bízhatsz. Ha bajban vagy, végül arra kell koncentrálnod, hogy kijuss belőle. Csak tartsd szemed előtt a probléma gyökerét, a vihar magját!”

A ‘Two For A Lie’ dallistája:

01. Teutonic Order
02. Venom
03. Hate
04. Eye Of The Storm
05. Liar
06. Hail The New Kings
07. Just A Second To Lose
08. Danger
09. Stand Up And Fight
10. Open Your Mind

Herman Frank - Two For A Lie

Megosztás