Steven Wilson a közösségi csatornáin is ráerősített, hogy életének 2010 óta hibernációban lévő fő műve egyáltalán nincs elfelejtve.

Megújult a Porcupine Tree website-ja, új YouTube-csatornát indítottak el, és ha ez nem lett volna elég a találgatások elindításához, július 30-án vinylen kiadják az Opethtel közös 2003-as észak-amerikai turné egyik koncertfelvételét, amelyet a legendás Los Angeles-i House Of Bluesban rögzítettek.

 

 

Lehet persze, hogy mindez csak a Porcupine Tree brand üzleti alapon történő megóvása az eróziótól, mert semmilyen közelebbi hivatalos hír nincs a progresszív legenda újjáélesztésével kapcsolatban, de Steven Wilson egy év eleji interjúban azért biztatta a reménykedő rajongókat: „Mindig azt mondtam, hogy el tudom képzelni, hogy valamikor új lemezt készítsünk, de nem tudom, mikor. Valószínűleg akkor fogjuk megtenni, amikor senki se várja. Én még mindig szeretem a progresszív rockzenét, de amivel most foglalkozom, az pillanatnyilag jobban izgat.”

A banda megújult felületei tele vannak strukturált extra tartalommal, kedvcsinálónak itt van az akár 4K-ban is fogható Time Flies a 2009-es ’The Incident’ albumról, amely egyelőre utolsó a sorban.

Megosztás