Az Iron Maiden egykori énekese az utóbbi években sokat küzdött egészségügyi problémáival. A hatvankét éves énekes orvosai tanácsára úgy döntött, pontot tesz pályafutása végére.

Paul Di'Anno

Augusztus huszonnyolcadika és harmincadika közt az angliai Bromsgrove-ban rendezik meg a Beemageddon  Fesztivált és itt egy estére Paul Di’Anno áll színpadra az Iron Maiden korábbi tagjaival, akik jelenleg az Ides Of March formációban játszanak. A koncerten ott lesz Doug Sampson dobos, Terry Rance és Terry Wapram gitárosok, valamint Speed Harris basszusgitáros, aki a Hi-On Maiden tribute zenekarban játszik.

„Négy kemény év után játszom újra. Remélem, jól megcsinálom ezt a koncertet, és nagyon várom. Jó lenne még egyszer felállni a színpadra, mert ha nem, akkor a pokolba az egésszel. Klassz lesz újra játszani ezekkel a srácokkal. Sokszor találkoztunk az évek során, de sosem játszottunk együtt.” – így Di’Anno a búcsúról.

A koncertet filmezik is, mert egy dokumentumfilm készül a frontemberről, melynek rendezője az a Wes Orshosky, aki Lemmyről is forgatott filmet.

Az előadáson természetesen az első két Iron Maiden-album, valamint a legelső Maiden EP, a ‘The Soundhouse Tapes’ dalai csedülnek fel.

Paul Di'Anno Ides Of March

Az elmúlt években Paul Di’Anno térdműtéten esett át (tolószékben énekelt jó pár koncerten), 2016-ban pedig egy daganatot távolítottak el a tüdejéből, melyről szerencsére kiderült, nem volt rosszindulatú.

Megosztás