Az Iron Maiden egykori énekese az utóbbi években sokat küzdött egészségügyi problémáival. A 62 éves énekes orvosai tanácsára úgy döntött, pontot tesz pályafutása végére.

Paul Di'Anno

Augusztus 28. és 30. között az angliai Bromsgrove-ban rendezik meg a Beermageddon Festivalt, és itt egy estére Paul Di’Anno áll színpadra az Iron Maiden korábbi tagjaival, akik jelenleg az Ides Of March formációban játszanak. A koncerten ott lesz Doug Sampson dobos, Terry Rance és Terry Wapram gitárosok, valamint Speed Harris basszusgitáros, aki a Hi-On Maiden tribute zenekarban játszik.
„Négy kemény év után játszom újra. Remélem, jól megcsinálom ezt a koncertet, és nagyon várom. Jó lenne még egyszer felállni a színpadra, mert ha nem, akkor a pokolba az egésszel. Klassz lesz újra játszani ezekkel a srácokkal. Sokszor találkoztunk az évek során, de sosem játszottunk együtt.”
A koncertet rögzítik, mert dokumentumfilm készít a frontemberről az a Wes Orshoski, aki Lemmyről is forgatott filmet.
Az előadáson természetesen az első két Iron Maiden-album, valamint a legelső Maiden EP, a ‘The Soundhouse Tapes’ dalai csedülnek fel.
Az elmúlt években Paul Di’Anno térdműtéten esett át (tolószékben énekelt jó pár koncerten), 2016-ban pedig egy daganatot távolítottak el a tüdejéből, amelyről szerencsére kiderült, hogy nem rosszindulatú.

 

 

Paul Di'Anno Ides Of March

Megosztás