Sok más zenekarhoz hasonlóan a Paradise Lost is megjelenteti online koncertjét, amelynek a The Mill klub adott otthont Bradfordban, 2020. november 5-én. Az anyagról a Darker Thoughts gyönyörű élő változatával próbálják felidézni azokat a szebb napokat, amikor még volt lehetőség koncerteket tartani.

Paradise Lost

A Paradise Lost sok pályatársához hasonlóan tavaly ősszel, 2020. november 5-én adott közönség nélküli koncertet, amelyet a világhálón közvetítettek. A koncert helyszínéül szülővárosukhoz, az angliai Yorkshire-hez közeli, Bredfordban található The Mill klubot választották, amelynek rendezője Ash Pears volt, akivel korábban már dolgoztak együtt a ’Medusa’ és az ’Obsidian’ dalaihoz készült klipek kapcsán. A Les Smith által kevert és Jaime Gomez Arellano által maszterelt anyag többféle formátumban, többek között CD-n, Blu-rayen és különböző színű vinyl lemezeken lesz kapható július 16-tól, amelyek máris előrendelhetőek a zenekar hivatalos webshopjából.

 

 

„A koncertek betiltása miatt sok más zenekarhoz hasonlóan nekünk is alkalmazkodnunk kellett az új helyzethez, és olyasmit kellett tennünk, amit sosem gondoltunk volna – mondta Greg Mackintosh gitáros – Nem, nem polcokat pakolgatni az Aldiban, mint a Metallica, hanem koncertet adni egy használaton kívüli yorkshire-i malomban, ahol senki más nem volt rajtunk kívül. Nem próbáltunk meg úgy tenni, mintha a közönség is ott lenne velünk, helyette inkább egy élő lounge show meglehetősen haldokló változata mellett döntöttünk. Bár sosem voltunk elégedettek semmivel, valamivel kevésbé éreztük magunkat nyomorúságosan a felvételek láttán. Az is rendkívül szórakoztató volt, hogy először játszottuk az új ‘Obsidian’ lemez dalait.”

Az ’At The Mill’ dallistája:

01. Widow
02. Fall From Grace
03. Blood And Chaos
04. Faith Divides Us – Death Unites Us
05. Gothic
06. Shadowkings
07. One Second
08. Ghosts
09. The Enemy
10. As I Die
11. Requiem
12. No Hope In Sight
13. Embers Fire
14. Beneath Broken Earth
15. So Much Is Lost
16. Darker Thoughts

Paradise Lost

Megosztás