Idén tölti be huszonötödik életévét a Paradise Lost csúcsalkotása, a ’Draconian Times’. Természetesen a jubileum alkalmából az album különleges kiadást kap a rajongók és a gyűjtők nagy örömére, méghozzá rengeteg extrával.

Paradise Lost

A Paradise Lost ötödik – és talán legsikeresebb – albuma, a ’Draconian Times’ megjelenésének huszonötéves évfordulója alkalmából egy masszív, rengeteg extrával felturbózott jubileumi kiadást kap a Music For Nation jóvoltából. A ritkaságokkal és korábban kiadatlan dalokkal telepakolt csomag december 4-én lát napvilágot, mely a mai trendeknek megfelelően több formátumban lesz elérhető a rajongók számára. A 24 oldalas füzettel ellátott, könyvkötésű dupla CD mellett limitált példányszámban különleges, gatefold sleeve csomagolású vinylen is elérhető lesz, többek között kék és vörös színekben. Az 500 darabra korlátozott vörös színű dupla LP csak a banda hivatalos boltjából rendelhető meg. Ennek a változatnak az előrendelői belekerülnek egy kalapba, és sorsoláson vesznek részt, ahol az énekes, Nick Holmes saját kezével írt szövegkönyvét nyerhetik meg az Omerch jóvoltából.

A banda a következőképpen nyilatkozott a kiadványról: „Végre felfedhetjük, hogy mire készülünk. A huszonötéves ’Draconian Times’ jubileumi kiadása tartalmazni fogja mindazt, amit a rajongók is szeretnének. Különleges csomagolás, kiadatlan dalok, emlékek a banda tagjaitól és még sok mást is.”

’Draconian Times 25th Anniversary Edition’ számlista:

CD 1

01. Enchantment
02. Hallowed Land
03. The Last Time
04. Forever Failure
05. Once Solemn
06. Shadowkings
07. Elusive Cure
08. Yearn For Change
09. Shades Of God
10. Hands Of Reason
11. I See Your Face
12. Jaded

CD 2

01. Shadowkings (BBC live session)
02. Sweetness (BBC live session)
03. Once Solemn (BBC live session)
04. Yearn For Change (BBC live session)
05. The Last Time (demo)
06. Forever Failure (demo)
07. Shadow Kings (demo)
08. I See Your Face (demo)
09. Hallowed Land (demo)
10. Hand Of Reason (demo)
11. Last Desire (demo)
12. Masters Of Misrule (demo)
13. Walk Away (Sisters Of Mercy-feldolgozás)

Paradise Lost


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás