Az áprilisban lezajlott 50 éves jubileumi koncert után a P.Mobil az ország több pontján is bemutatja ünnepi koncertműsorát. December 16-án a Veszprém Arénába érkezik a turné Tunyogi Bernadett és a Mudfield vendégszereplésével.

„»Tudatjuk mindenkivel, hogy együttesünk 1973. május elsejétől P. Mobil néven működik tovább.
Gesarol együttes«

Ez a hirdetés jelent meg 1973. május 1-én az Esti Hírlapban és azóta eltelt fél évszázad. Ezt az 50 éves jubileumot ünnepeltük meg veletek idén áprilisban a Budapest Arénában és ezt az ünnepi műsort visszük el most egy országos turnéra.
A P.Mobilt ti tartottátok életben 50 évig, ti a közönség. Nem a hatalom, nem a szponzorok, nem a lemezgyár, csakis ti. Ez a buli, az ünneplés jár nektek és jár nekünk, tartsatok velünk!
A koncerten vendégünk lesz feledhetetlen egykori énekesünk, Tunyogi Péter lánya, Tunyogi Berni is, valamint, hogy utat engedjünk a tehetségnek, a Mudfield zenekar fogja fiatalos energiával a közönséget bemelegíteni.”

 

 

A zenekar hosszú évtizedeken át maradt életben a közönség szeretetének köszönhetően. A számtalan nehézség és korlátozás ellenére kitartottak, hogy a zenét továbbra is hozzáférhetővé tegyék mindannyiunk számára. Azonkívül, hogy a P.Mobil rengeteg lemezt jelentetett meg és több száz dalt alkotott – közülük több a mai napig sem jelent meg –, beírták magukat a magyar rockzene történelemkönyvébe és generációk lelkébe. Ez az est azonban nemcsak nosztalgiára hivatott, hanem egy egész estés életműkoncertre, ahol felcsendülnek legendás ősdalok és vadonatúj szerzemények is.

‘P.Mobil 50 jubileumi turné’ – Veszprém Aréna
8200 Veszprém, Külső-Kádártai út 5.
2023. december 16. 19:00
Jegyek a Broadway honlapján vásárolhatók, részletek az esemény Facebook-oldalán.
▲ 8900 Ft
▲ 10900 Ft

Megosztás