Pár napja számoltunk be arról, hogy távozott a P.Mobil kötelékéből Szebelédi Zsolt. Az utánpótlást máris megtalálták, több mint négy évtized után ismét Pálmai Zoltán a dobos.

P.Mobil – Pálmai Zoltán

A csapat a legnépszerűbb közösségi portálon ezt az üzenetet osztotta meg: „1977. december 27-e és 31-e között az Uránia Moziban volt koncertünk. Lejátszottuk az első napot, és másnap gyülekeztünk a következőre. De a dobosunk nem volt sehol. Kerestük, telefonáltunk, semmi. Végül az előttünk játszó Mini dobosa, Németh Tamás „Nemecsek”, és még néhány ott lévő zenész segített ki minket. Rémálom! Mint kiderült, behívták a honvédséghez „adategyeztetésre”, kezébe nyomták a behívóját, és azonnal ott is fogták. Végül sikerült leszerelnie, és újra játékra jelentkezett. Szavaztunk, hogy mi legyen. Bencsik, Cserháti, Kékesi a Mareczky maradását akarta. Egyedül a Vikidál szavazott arra, hogy vissza vegyük. (A Totó és én nem szavaztunk.) Aztán az élet elsodort minket egymástól. De most, 42 év, 1 hónap és 15 nap után újra Pálmai Zoltán a P.Mobil dobosa.”

 

 

Pálmai Zoltán a B52 zenekar dobosa volt, de karácsony előtt az ő útjaik is elváltak, így éppen szabad volt. Nem sokáig vakációzhatott…

P.Mobil legutóbbi kiadványáról, a zenekar történetének egy különleges eseményét megörökítő filmről, a legendás Fradi pályán adott koncertet tartalmazó DVD-ről szóló cikkünket IDE kattintva olvashatod el, ha még nem tetted!

Megosztás