Platinalemezként jelent meg tegnap az Ossian legfrissebb albuma ’Csak a jót’ címmel. A legendás zenekar 24. nagylemezének eladási számait az előrendelések alapján a kiadó munkatársai a megjelenés napjára összesítették, a hatalmas rajongói támogatásnak köszönhetően a ’A reményhozó’ lemezhez hasonlóan a ’Csak a jót’ is a platinalemezek sorába lépve indított az első napon.

Ossian

A korong már kapható minden Media Marktban és jobb, nyitva tartó lemezboltban, szombattól pedig HammerWorld CD Specialként a nagyobb újságos standokon, ahol a friss Ossian-borítós április / májusi összevont HammerWorld magazin is megtalálható.

Paksi Endre énekes is megköszönte az emberek kitartását a zenekar mellett: „Rettentően örülünk, hogy ebben a nehéz helyzetben ennyien megtiszteltek a bizalmukkal és elővételben megrendelték az albumot! Köszönjük Mindenkinek és azoknak is, akik a munkájukkal hozzásegítettek minket ehhez a szép eredményhez!”

A ’Csak a jót’ lemez eddig megjelent dalai és videóklipjei hivatalos lejátszási listán ITT találhatóak meg. Az előzetesen megjelent négy dalt összesen közel egymillióan tekintették meg az elmúlt másfél hónapban. Hamarosan A saját kezemben című dalhoz is fog videó készülni, hasonló jelleggel, mint a zenekar tagjainak otthonában forgatott Aki előre néz, azonban ebben nem az Ossian tagjai, hanem a rajongók kapják a főszerepet. Ezzel kapcsolatban Paksi Endre egy videóüzenetben felhívást tett közzé a közönség felé:

Ossian – MUTASD MEG MAGAD TE is "A saját kezemben" videóban!

Sziasztok! Szerepeljetek Ti is egy új Ossian klipben! A részletekért nézd meg Endre videó-üzenetét!!!…:)Szép hétvégét Mindenkinek!!! (Nézd meg a videót a részletekért, hallgass bele még egy új dal részletébe!)- rendeld meg az új albumot (bármilyen formátumban) a www.ossian.hu oldalon- ha megkaptad a csomagodat készíts egy vagy több képet, kezedben az új albummal, az új vagy a kedvenc régi Ossian pólódban!- küldd el a kép(ek)et ide: ossian@hammerworld.hu- beküldési határidő: legkésőbb 2020 május 1.A képeket az új lemez "A saját kezemben" dalának fényképes, hivatalos videójához használjuk fel, ezért kérünk olyan képet küldj amit szívesen nézel vissza magadról.Természetesen lehettek többen is egy-egy képen, az Ossianos családoknak, pároknak nagyon fogunk örülni!www.ossian.hu

Közzétette: Ossian – 2020. április 4., szombat

A felvételek a Songsong Production Stúdiójában zajlottak 2019 november-decemberében Varga Zoltán hangmérnök irányítása alatt, aki Ádám Attilával (Tales Of Evening) együtt billentyűs hangszereken is vendégeskedett a dalokban. A lemezborítót és a címadó dal szöveges videóját a 2019-es ’A reményhozó’ borítójához hasonlóan a HammerWorld grafikusa, Devecz Ádám (Kalapács, Road, Depresszió, Moby Dick, stb.) készítette.

Megosztás