Újabb videóklippel és dallal csökkenti a bezártság nehézségeit az Ossian. A dal az április 17-én megjelenő nagylemezen lesz hallható. A ‘Csak a jót’ korong Aki előre néz című új dalának videója az aktuális helyzet miatt különleges körülmények között készült el, hiszen a felvételeket a zenekar minden tagja otthonában forgatta le.

Ossian

A külön-külön készített felvételeket Flatsker Robi gyúrta végleges formába. Ezzel a korábbiakhoz hasonlóan pozitív gondolatokkal teli dallal és klippel üzenik, hogy bár hiányzik a szabad világ, mindenkit arra buzdítanak, hogy ha csak tehetjük, maradjunk otthon, így is vigyázva szeretteinkre és a környezetünkben élőkre.

 

 

Paksi Endre énekes gondolatai és üzenete az új dallal kapcsolatban: „Szerintem a ‘Csak a jót’ albumnak az egyik fő jellemzője a sokszínűség, a merész váltások, ebben a dalban is egy teljesen más hangulat érkezik, ilyen jellegű számot még nem is csináltunk eddig. A múltidézés és az összegzés folytatódik ugyan benne, de a refrén itt is egyértelműen optimista és a jövőbe tekintő, amire ezekben a nehéz időkben különösen szükség van. Ebben a refrénben is erős, többszólamú vokál szólal meg és örömmel tapasztaltam, hogy mindenkinek feltűnik, aki eddig hallotta az anyagot, hogy ezen a téren is mekkora előrelépés történt. Ezúttal az összes szólamot egyedül énekeltem fel minden dalban. A végeredmény abszolút megérte, mert rettentően egységesek és ütősek lettek a vokálok is.”

Az első dal, a címadó Csak a jót premierjével egy időben indult el a zenekar honlapján, az ossian.hu címen az album előrendelése is, és a rajongók első egy hét alatti lelkesedése alapján az album már aranylemez volt, és továbbra is biztosan halad afelé, hogy a megjelenés napjára már platinalemez legyen.

Megosztás