A 40 éves Sepultura búcsúturnéra indul. Jövő novemberben érnek Budapestre, a Barba Negrába, utolsó útjukra a Jinjer, az Obituary és a Jesus Piece kíséri el őket.

Sepultura

Keserédes hírt hoztunk: Búcsúzik a Sepultura, itt az utolsó esély, hogy élőben lássuk őket. A zenekar elérte az útja végét, az elmúlás pedig tudatos és tervezett temetéssel történik meg. A következő 18 hónap az elmúlt 40 év méltó ünnepléséről és búcsúztatásáról fog szólni. Volt ebben a 40 évben megannyi fent és lent, átalakulás, számtalan lemez, turné úgy 2 x 40 országban, a Sepultura a brazil metált fogalommá gyúrta. Az utolsó lemez, a ‘Quadra’ közvetlenül a pandémia előtt jelent meg. A búcsúturnén 40 különböző városban 40 dalt fognak élőben rögzíteni, melyet később megjelentetnek, megőrizve a Sepultura legjobb színpadi momentumainak emlékét. A koncertsorozat budapesti állomása 2024. november 17-én lesz a Barba Negrában.

 

 

A turné kiemelt vendége az ukrán progresszívmetál-brigád, a Jinjer lesz, de jön az old school death metal alapcsapata, az Obituary és a Jesus Piece nevű HC banda is Philadelphiából.

A H-Music, a Rock1, a Barba Negra és a Cobra Agency bemutatja:
Sepultura – Celebrating Life Through Death – European Farewell Tour
Különleges vendég: Jinjer, további vendégek: Obituary, Jesus Piece
Barba Negra Red Stage, Budapest, 2024. november 17.
Kapunyitás: 17:30
A jegyértékesítés 2023. december 13-án 10 órakor indul a Rock1-nél, normál belépőt a leggyorsabbak early bird áron 14 999 Ft-ért vehetnek, a többieknek január 31-ig 17 999 Ft-ba fog kerülni, azt követően a jegyár ugrik egy ezrest, a koncert napján a helyszínen már 19 999 Ft. A VIP-jegy 24 999 Ft-ért ülőhelyet, szeparált bárt és toalettet kínál a VIP-szekcióban. További infók az esemény Facebook-oldalán.

Sepultura

Megosztás