A dal különlegessége, hogy felhívja a figyelmet egy apró, ám annál nagyobb tettekre képes kisfiúra, aki SMA betegséggel küzd.

A 4 éves Olivér egy ritka betegségben, gerinc eredetű izomsorvadásban (SMA) szenved, aki az énekes-úszóoktató Kirchknopf Gergőhöz járt babaúszásra. A punk, a latin zene, a reggae és a ska fúziójában utazó Ocho Macho frontembere így az elejétől kezdve követi és támogatja a családot, amit a külföldi gyógykezelés nehézségei közben is szeretne folytatni. Az SMA-s kisfiút nem csak Gergő, hanem az egész zenekar támogatásáról biztosítja, koncerteztek az Együtt Olivérért Alapítvány javára és jótékonysági kupakgyűjtésben is részt vettek. Most a Valahogy majd megint újrakezdem című új daluk klipjével és annak lélekemelő szövegével szeretnék felhívni a figyelmet a kisfiú ügyére.

 

 

„Jött a felismerés, hogy Olivér és családja kezét ebben a nehéz időben sem szeretném elengedni és úgy gondoltam, hogy legyen ő a középpontban. Még a karantén alatt íródott a dal, érdekes tapasztalás volt, hogy nem gitárral született, hanem zongorával, teljesen más a hangulata. Óriási szeretetben, családi hangulatban forgattunk és még az sem zavart, hogy szakadt az eső egész nap! Köszönet a családnak és Perenye lakóinak a segítségért!” – teszi hozzá az énekes, aki azt is megosztja, hogy néhány snitt erejéig Olivér és családja mindennapjaiba is betekinthetünk, láthatjuk harcukat, küzdelmüket, sikereiket és örömüket is. „A klip végén röviden bemutatjuk az ő hétköznapjait, nagyon beszédes és érthető, hogy mindennapos segítség kell. Viszont az is látszik, mennyi erő, kitartás van benne, így mi is erőt kaphatunk tőle”.

Olivérről további információ található az Együtt Olivérért Alapítvány honlapján, a támogatási számlaszámok a következők:

Belföldi: 11747006-27251814
Külföldi: HU22 1174 7006 2725 1814 0000 0000 SWIFT: OTPVHUHB

Megosztás