Ann Wilson után Nancy is hallat magáról, ugyanis a Heart másik oszlopos tagja is szólólemezre készül. Neki ez lesz az első saját albuma, amiről egy dal, Bruce Springsteen The Risingjának feldolgozása már meg is hallgatható.

Nancy Wilson

A Carry On Musicnál jelenik meg 2021-ben Nancy Wilson első szólólemeze. A Heart énekesnője már be is mutatott egy dalt az anyagról, ami Bruce Springsteen The Risingjának a feldolgozása.

Az énekesnő januárra ígéri a második kislemezdalt, márciusban pedig szeretné szabadjára engedni első szólóanyagát, amivel kapcsolatban nagyon lelkes. „Jelenleg a dalszerzés a lételemem, amely nagyon kielégítő számomra – mondta egy friss interjúban. – Azzal ébredek és fekszem, hogy fejben írom a dalokat, mivel olykor úgy érzem, hogy még nem teljes a verze vagy csak szeretném, ha nagyszerűen szólna. Ez pedig inspiráló és nagyon változatos folyamat. Van néhány igazán rockos dal, ahogy hatalmas balladák is. Szóval örömteli ez az egész, tetszik, ahogy alakulnak a dolgok.”

Mindeközben a Heart másik oszlopos tagja, Ann Wilson is munkálkodik saját dolgain, épp a napokban mutatott be egy Steve Earle-feldolgozást The Revolution Starts Now címmel.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás