Ma került világszerte a lemezboltokba a Myrath első koncertfilmje ’Live In Carthage’ címmel. Az earMUSIC által kiadott verzión helyet kapott egy bónusz is, ezt most meg is hallgathatjuk.

Myrath_color_new

A 2018-as karthágói nemzetközi fesztiválon (Amphitheater, Carthage, 2018. 07. 19.) a teljes diszkográfiájából válogatva adott egy látványos, másfél órás „besztof” show-t a Myrath olyan slágerekkel, mint a Believer, a Dance, a Get Your Freedom Back vagy az Endure The Silence. A hazai pályán adott előadást bemutató koncertfilm mellett egy 17 perces dokumentumfilmet is láthatunk, sőt az earMUSIC egy különleges stúdiófelvétellel is kiegészítette a hanganyagot: a nagy sikerű Believernek a Deep Purple billentyűsével, Don Airey-vel felvett változata is szerepel rajta bónuszként.

Az ötösfogat tagjai még a ’Shehili’ megjelenése előtt elárulták, hogy rögzítettek egy nagyszabású koncertet, a nemzetközi megjelenésre viszont mostanáig kellett várni. Az április 17-én érkező ’Live In Carthage’ CD/DVD digipack formában kapható, a Born To Survive és a Dance után a 2016-os lemez dalai kerültek reflektorfénybe. A ’Legacy’-ról láthattuk a Believer és az Endure The Silence előadását. A kiadó a mai napra hagyta meg a Believer különleges verziójának a bemutatását, ebben – ahogy már említettük – Don Airey játékát hallhatjuk.

Az earMUSIC webes boltjából világszerte ITT lehet előrendelni, a Spotify-felhasználók IDE kattintva hallgathatják meg a hanganyagot. Ha lemaradtál volna a ’Live In Carthage’ kritikájáról, akkor ITT elolvashatod.

Megosztás