2022-re halasztották a Mötley Crüe, a Def Leppard és a Poison stadionturnéját, amelynek menetrendje is megváltozott minimálisan.

Mötley Crüe

2022-re halasztotta ‘The Stadium Tour’ névre keresztelt turnéját a Mötley Crüe, amelyen a Def Leppard, a Poison és a Joan Jett & The Blackhearts tart Nikki Sixxékkel. A halasztást elsőként Vince Neil osztotta meg Instagram-oldalán. „Szeretnénk tudatni minden hűséges rajongónkkal azt, amit nemrég tudtuk meg, miszerint a turné 2022-re tolódik. Ez az egyetlen módja annak, hogy minden helyszínen felléphessünk és zenéljünk nektek, akik jegyet váltottatok. Nagyra értékeljük, hogy kitartottatok mellettünk, alig várjuk, hogy színpadra állhassunk és elhozzuk nektek a ‘The Stadium Tour’-t! Ez a turné a történelemkönyvekbe is bekerül!”

 

 

A turné június 19-én kezdődött volna Nashville-ben és szeptember 12-én ért volna véget San Diegóban, a menetrend azonban megváltozott, így a négy zenekar Atlantában kezd 2022. június 16-án és San Franciscóban zár szeptember 7-én. A Billboard szerint egyébként 2020. január 30-ig a turné 130 millió dolláros bevételt hozott az egymillió eladott jegyből, valamint további 5 milliót a VIP jegyekből. A jegyek ára 150 és 400 dollár között mozgott.

Megosztás