Portugália nemzeti gothic metal kincse olyat villantott a hamarosan érkező albuma harmadik előzeteseként, hogy arra progger körökben is oda kell figyelni.

A február 26-án esedékes ’Hermitage’ albumról már bemutattuk a The Greater Goodot és a Common Prayerst, most az All Or Nothing következik, amely a brit prog fénykorára emlékeztető légkört teremt igényes képi világ kíséretében.

Fernando Ribeiro énekes a következőképpen kommentálta a dalt: „Meghitt hangulatot árasztó dallamkeretben mesélünk már-már önéletrajzi ihletésű dolgokról, örömről és bánatról. Arról, hogy az élet olyan játék, amit nem lehet megnyerni, de akkor is részt kell venni benne. A minden és a semmi a címben annyit tesz: minden, ami szent nekünk és semmi más nem számít. A forgatás Portugáliában történt, egy üres színházban, amely szimbolizálja a jelenünket. Magány uralja az életünket, minden érzékünkkel a reményt keressük a sötétségben.”

A ‘Hermitage’ a Napalm Records honlapján rengeteg verzióban előrendelhető audiokazettától a fadobozos “all in one” kivitelig.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás