A Mobilmánia sem tétlenkedett a koncertmentes időszak alatt, és elkészítettek egy új dalt, mely a Holnap a roncsokból névre hallgat.

Mobilmánia

A zenekartagok otthonaiban, találkozás nélkül készült el a legújabb, Holnap a roncsokból címre keresztelt Mobilmánia-dal. A friss szerzeményhez drónos, otthoni és stúdiós felvételekből készült videó, mely a zenekar hivatalos YouTube-csatornáján nézhető meg. Zeffer András (billentyűs hangszerek, ének) részletesen mesélt az új dal születéséről. „2020 tavasza sokáig emlékezetes lesz. Soha ilyennel még nem találkoztunk, hiszen szinte az egész földi élet megállt. Az első óvintézkedés természetesen a rendezvények betiltása volt, így mi, zenészek kerültünk elsőként karanténba, az otthonainkban zenélgettünk, ki magányosan, mások pedig kihasználva az internet adta lehetőségeket, tehát online.

Ebben az időszakban jött az ötlet, hogy legyünk együtt így, távol egymástól, majd egy dalötletemből Árpival összehoztunk egy általunk sokáig Covid-19 munkacímen emlegetett dalt. Később a többiek is beszálltak, alakítottuk, szerkesztettük, majd átadtuk Horváth Attila barátomnak, aki megírta a dal szövegét is, így lett a címe Holnap a roncsokból. Amint lehetett, egyenként lementünk a szolnoki Denevér Stúdióba, ahol feljátszottuk, majd Töfi barátunk gondos munkája után immár készen áll a karantén idején, találkozások nélkül íródott új Mobilmánia-dal, amit reményeink szerint holnap a roncsokból összeszedegetve magunkat újra koncerteken, közönségnek és színpadokon játszhatunk. Addig is hallgassátok szeretettel a karanténban lévő Mobilmánia közös csapatmunkáját!”


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás