Tavaly szeptemberben James Hetfieldnek újra alkoholelvonó kúrára kellett mennie, és ez váratlanul érte a zenekar másik három tagját. Erről beszéltek egy friss interjúban.

Metallica

James Hetfieldnek már meggyűlt a baja az alkohollal pályafutása során, szeptemberben azonban újra kezeltette magát a problémával, és ez sokkolta három társát. Mindenesetre az őszi ausztrál-új-zélandi turnét le kellett fújni. Ezzel kapcsolatban így beszélt egy friss interjúban Kirk Hammett, Lars Ulrich és Robert Trujillo:

„Nem vettünk észre semmit, úgy tűnt, James jól van. De ha visszatekintünk és elkezdjük elemezni a történéseket, látjuk a figyelmeztető jeleket.” – mondta Robert Trujillo.

„Nagy kihívás, amikor úton vagyunk. Megpróbálom James helyébe képzelni magam, amikor minden este ki kell állnod a közönség elé és a maximumot kell nyújtanod, a család pedig távol van. Így összeáll a kép. Amikor közülünk valakivel történik valami, az mindig felkavaró. De meg kell ráznod magad, és tovább kell menned.” – így Kirk Hammett.

„Egyke vagyok, ezekkel a srácokkal több időt töltöttem el, mint bárki mással, a szüleimet is beleértve. Tudjuk, hányadán állunk egymással. Ha valaki a testvérét, a társát, a barátait egyszer fenn, egyszer lenn látja évtizedeken keresztül, tudja, mi fog történni.” – összegezte Lars Ulrich a helyzetet.


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás