A Hard Rock Magazin játékában most páros belépőt nyerhetsz a Metallica ’S&M²’, valamint a Led Zeppelin ’Celebration Day – Live in London 2007’ című koncertfilmjének vetítésére a Pólus Moziba. A játék ráadásul pofonegyszerű!

Pólus Mozi

Július 18-án (szombat) a Metallica és a Tilson Thomas által vezényelt San Francisco Szimfonikusok kirobbanó sikerű koncertfilmje, az S&M² lesz a műsoron a Pólus Moziban, amit az S&M album 20. évfordulója alkalmából rendezett évfordulós koncertjükön rögzítettek 2019 szeptemberében. A két és fél órás koncertfilmben több, az eredeti 1999-es S&M koncertalbumon található dal is felcsendül majd, melyeket az azóta született új Metallica-dalok szimfonikus változatai egészítenek ki. A film tavaly őszi világpremierjén világszerte rajongók milliói utazhattak vissza az időben a mozivásznak előtt ülve, és igazi szélesvásznú változatban, 5.1-es mozis hangminőségben élvezték a felejthetetlen koncertet.

 

 

Július 21-én a Led Zeppelin legendássá vált 2007-es londoni koncertje látható, amely minden idők legjobban várt zenei eseményeként került be a Guinness Rekordok Könyvébe: 20 millió rajongó szeretett volna jegyet váltani az élő koncertre, melyre 27 év óta akkor került először sor, ám a helyszín miatt mindössze 18.000 jegyet sorsoltak ki a szerencsések között. Az 1980-ban, John Bonham dobos halálát követően feloszlott blues-rock legenda 2007 decemberében lépett a londoni O2 Aréna színpadára, hogy tisztelettel adózzon kedves barátjuk, az Atlantic Records megalapítója, Ahmet Ertegun emléke előtt. Fergeteges, több mint kétórás koncertet adtak, amely nyomban a Led Zeppelin-mítosz részévé vált. Az alapító tagokat, John Paul Jonest, Jimmy Page-et és Robert Plantet Jason Bonham, a néhai John Bonham fia kísérte. Az előadott 16 szám között olyan örökzöld dalok voltak, mint a Whole Lotta Love, a Rock And Roll, a Kashmir, továbbá a Stairway To Heaven.

A Hard Rock Magazin játékában három páros belépőt sorsolunk ki a Metallica-koncertfilmre (vetítés: 2020. július 18. szombat, 18:30) és kettő páros jegyet a Led Zeppelin-filmre (vetítés: 2020. július 21. kedd, 18:30). Ha szeretnél a nyertesek között lenni, akkor válaszolj helyesen az alábbi kérdésre a lentebb található kommentmezőben: (Ha szeretnél, mind a két játékban részt vehetsz.)

Metallica-játék: Mikor került sor az első S&M-koncertre?

Led Zeppelin-játék: Hány év után állt ismét színpadra a csapat 2007-ben, Londonban?

A Metallica-játék 2020. július 17-én 18 óráig, a Led Zeppelin-játék pedig 2020. július 20-án 18 óráig tart, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

 

Megosztás