A brit Metal Hammernek adott interjút a napokban Nergal a Me And That Man új albuma kapcsán, aki elmondta, hogy a Coming Home című dalt eredetileg Ville Valóval, a HIM frontemberével szerette volna elkészíteni, azonban az énekes egyszerűen eltűnt.

Me And That Man – Ville Valóval szerette volna elkészíteni egyik dalát Nergal

A Napalm Recordsnál jön ki március 27-én ’New Man, New Songs, Same Shit, Vol. 1’ címmel a  Nergal (Behemoth) nevéhez köthető Me And That Man második albuma. Nergal olyan vendégeket hívott meg az albumra, mint  Corey Taylor (Slipknot), Brent Hinds (Mastodon), Matt Heafy (Trivium), Ihsahn (Emperor) és Sivert Høyem (Madrugada), utóbbi ráadásul nem akárki helyett ugrott be a Coming Home című tételbe. „Ville Valót kerestem meg azzal, hogy énekelje el a Coming Home-ot – mondta Nergal a brit Metal Hammernek. – Tetszett neki a dal és tényleg meg akarta csinálni, de annyit mondott, hogy »talán csak a refréneket kellene vállalnom.« Mindezek után egyszerűen eltűnt, elvesztettem a kapcsolatot vele.”

Ekkor jött Sivert, akinek hangját mindig is csodálta és örömmel segítette ki a Behemoth frontemberét. A szóban forgó lemezről IDE kattintva hallgatható meg a legutóbb bemutatott dal, ami Ihsahn vendégszereplésével készült.

Megosztás