Mark Kelly, a Marillion billentyűse a saját Facebook-oldalán kezdett információkat csepegtetni készülő szólóalbumáról, mely minden bizonnyal izgalmas lesz.

Mark Kelly

Más Marillion-tagokhoz képest a dobos Ian Mosley és Kelly viszonylag ritkán vesznek részt külső projektekben, és bár Kelly dolgozott már együtt olyan zenekarokkal, mint az Ayreon, John Wesley, a Jump, az Edison’s Children, a DeeExpus vagy épp a skót indie banda, a Travis, szólólemez készítésére most először adta a fejét.

 

 

Egyelőre sem a megjelenési dátumról, sem egyéb más részletről nincs pontos információnk, viszont az említett Facebook-posztokból kiderült, hogy elindult egy Mark Kelly’s Marathon nevet viselő weboldal, mely egy rejtélyes történetet vázol fel, és ha feliratkozunk a hírlevélre, idővel egyre több információra számíthatunk. Kelly közzétett egy rövidfilmet is, melyben fellebbenti a fátylat néhány közreműködőről: az énekes Oliver Smith lesz, a gitárokért és bőgőért Conal Kelly felel, míg a dalszövegeket Guy Vickers írja.

Introducing Mark Kelly's Marathon

Trailer for the new album by Mark Kelly's Marathon. Introducing some of the contributors, Oliver Smith (Vocals) Conal Kelly (Guitar/Bass) and Guy Vickers (Lyrics)

Közzétette: Mark Kelly's Marathon – 2020. július 11., szombat

Mark Kelly's Marathon

Pre-order coming soon…Please like and share.

Közzétette: Mark Kelly's Marathon – 2020. július 7., kedd

Mark Kelly's Marathon

 

Megosztás