Az Iron Maiden nem jön idén koncertezni Magyarországra, de a rajongók vigasztalódhatnak egy tribute csapattal. A ’Powerslave’ albumot turnéztatja meg ősszel az Iron Maiden dalait akusztikus közegben újraértelmező zenekar. Novemberben hozzánk is bekopogtatnak.

Maiden United

Az illusztris neveket sorai között tudó Iron Maiden tribute zenekar ősszel útnak indul, és szerencsére mi sem maradunk ki a körből. Maga a turné relatíve rövid lesz, 2 hónap alatt 12 országot érint majd, így szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hogy mi is az állomások között vagyunk. Az Iron Maiden dalait akusztikus közegben újraértelmező zenekar ezúttal a legendás ’Powerslave’ lemezt utaztatja meg, így a koncert központi szereplője mindenképpen ez az album lesz, de persze a korábbi Maiden uniteD-albumok dalai is szerepelnek majd!

 

 

Előzenekar a Sinbreed új énekesének, Nick Hollemannak másik csapata, a Powerized. A koncert november 10-én csíphető el az Instant-Fogasban. Sokan panaszolják, hogy miért koncentrálódik minden Budapestre. Nos, a jó hír nekik, hogy a turné plakátján Esztergom is szerepel, de erről egyelőre nincs több infónk.

A turné beharangozójaként július 3-án jelenik meg a ‘The Duellists’ című kislemez. A „dupla A oldalas” CD-single kiadvány másik dala a Running Free lesz.

Maiden United - The Duellists

Addig pedig múlassuk az időt egy idevágó klasszikussal:

Maiden United tour

 

 

Megosztás