„Minden út Csolnokra vezet” – állítja a Lucky Gentlemen, melynek tagjai Jurásek Balázs (ex-Demonlord) és Jurásek Dániel (ex-Stainless Steel). A duó ezúttal az Eagles How Long című dalát értelmezte át a saját képére.

Lucky Gentlemen

A Lucky Gentlemen az amerikai Eagles lendületes How Long című dalát dolgozta fel ezúttal. A vidám videóklipet a banda szülőfalujában, Csolnokon forgatták, és a falu lakóinak, valamint azoknak ajánlják, akik szeretik a stílust vagy magát a zenekart. A Lucky Gentlemen tagjai a következő üzenetet fűzték a kliphez: „Ha tehetitek, látogassatok el e csodálatos településre, mely Budapesttől negyven kilométerre, a Keleti-Gerecse festői völgyében található. Számos túralehetőség, látnivaló és program vár titeket Csolnokon és környékén! További információkat a következő oldalon találhattok.”

Az együttes tagjai – Jurásek Balázs (ex-Demonlord) és Jurásek Dániel (ex-Stainless Steel) – testvérek, a formáció pedig alapvetően szórakoztató célú, az ’50-es, ’60-as, ’70-es évek világslágereit és country dalokat visznek színpadra.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás