A New Orleans-i hard rock alakulat – a Louisiana Music Hall of Fame tagjai –, a Lillian Axe bejelentette, hogy különválnak útjaik Brian C. Jones énekessel, de továbbra is együtt dolgoznak.

Lillian Axe – Külön, de mégis együtt

A csapat a következő frissítéssel jelentkezett pár napja a közösségi oldalán: „Üdvözlet mindenkinek. Megállapodtunk énekesünkkel, Briannel, hogy tíz nagyszerű évet követően, melyben együtt alkottunk és játszottunk, külön utakon folytatjuk. Mi továbbra is együtt dolgozunk, de különböző minőségben és támogatjuk Brian jövőbeli zenei törekvéseit, ahogy ő is a miénket.  Továbbra is segít különféle területeken, mivel teljes mértékben támogatjuk egymás jövőjét. Ez kölcsönös és barátságos csereüzlet, és reméljük, hogy rajongóink és barátaink mind támogatnak minket, ahogy haladunk előre. Amint Brian előrukkol szólókarrierjével és hamarosan megjelenő könyvével, folyamatosan tájékoztatunk róla, ahogy a Lillian előrehaladásával és koncertdátumaival kapcsolatban is. Köszönjük, hogy a legnagyobb rajongók és barátok vagytok a világon.”

Brian C. Jones hozzátette: „Most mindenki a jövőre koncentrál. Nincs olyan történet a háttérben, amit a média szeretne elrejteni benne. Semmi álhír. Ahogy Steve Blaze mondta, az tökéletesen pontos és igaz. Mindannyian boldogok vagyunk, és jómagam is alig várom, hogy halljam az új énekest. Tudom, hogy nagyszerűek lesznek.”

Megosztás