Vadonatúj albummal tér vissza ezen a nyáron Lee Aaron! A „Metal Queen” új lemezének címe ‘Radio On!’, és azt ígéri, jól elleszel a tizenkét új dalával a kánikulában.

Lee Aaron

Szinte hihetetlen, hogy már a tizennegyedik lemeze érkezik Lee Aaronnak, az első koncertalbumát, a 2019-es ‘Power, Soul, Rock N ‘Roll: Live In Germany’-t követő ‘Radio On!’ tizenkét új, tökéletesen kidolgozott, dallamos heavy rock dalt tartalmaz. Ígérete szerint ez a lemez – mint az egykor az étert uraló FM-állomások – tele van klasszikus rockdalokkal, és így együtt tökéletes zenei aláfestést nyújtanak az elkövetkező nyárhoz. Lee Aaron arra invitál, hangolj most az ő lemezére, ahogy kedvenc rádióadódra hangoltál annak idején egy forró nyári éjszakán!

 

 

Debütáló albumának 1982-es megjelenése óta Lee Aaron energiájával és szépségével, valamint páratlan hangjával és zenéjével színesíti a rock- és metálszcénát, olyan klasszikus albumokkal gazdagítva minket, mint a ‘Metal Queen’, a ‘Call Of The Wild’, a ‘Fire And Gasoline’ vagy a legutóbbi ‘Diamond Baby Blues’ – és felvehetjük erre a listára bátran a ‘Radio On!’-t is. Zenekarának tagjai Sean Kelly gitáros, Dave Reimer basszusgitáros és John Cody dobos. A lemezt a Metalville Records adja ki június 18-án.

Lee Aaron

A ‘Radio On!’ dallistája:

01. Vampin’
02. Soul Breaker
03. Cmon
04. Mama Don’t Remember
05. Radio On
06. Soho Crawl
07. Devil’s Gold
08. Russian Doll
09. Great Big Love
10. Wasted
11. Had Me at Hello
12. Twenty One

Lee Aaron - Radio On

Megosztás