Nem is akármilyet! Egyenesen abszurd cirkuszt! Legalábbis a januárban megjelenő lemez címe alapján. És erről élő bizonyságot is adnak egy új videóklip formájában.

Labyrinth

Az olasz power metal csapat, a Labÿrinth 2021. január 22-én egy újabb nagyszerű albummal tér vissza, melynek címe ’Welcome To The Absurd Circus’. Ismét jönnek a gyors power metal dalok felejthetetlen megoldásokkal az epikus proggal fűszerezett metáldalok szakértőjétől, Olaf Thorsentől. A ‘Welcome To The Absurd Circus’ a zenekar 2017-ben jó fogadtatást kapott visszatérő albumát, az ‘Architecture Of A God’-ot követi. A lemezt nyitó The Absurd Circust be is mutatták kedvcsinálónak.

1998-as második lemezével, a ‘Return To Heaven Denied’-dal a Labÿrinth egy „klasszikussá” vált albumot mondhatott magáénak, amelyet a rajongók és metálszakírók egyaránt keblükre öleltek, és nemcsak a zenekar karrierjének, hanem az egész olasz metál szcénának hatalmas lendületet adott. Ám számos tagcsere után 2010-ben – a ‘Return To Heaven Denied, Pt. 2 – A Midnight Autumn Dream’ album megjelenését követően – a csapat bejelentette, hogy határozatlan ideig szünetelteti működését.

2016 tavaszán a zenekar alapító tagjait, Andrea Cantarellit és Olaf Thorsent felhívta a Frontiers főnöke, és arra kérte őket, hogy Roberto Tiranti énekessel vitassák meg egy esetleges visszatérés lehetőségét. Hosszas gondolkodás után a srácok megállapodtak abban, hogy újra összejönnek, és kiegészítik a felállást John Macaluso dobossal (akit most Mattia Peruzzi vált), Oleg Smirnoff (Vision Divine, Eldritch) billentyűssel és Nik Mazzucconi basszerral (Hardline, Edge of Forever).

A csapat felállása 2020-ban tehát:

Roberto Tiranti – ének
Olaf Thorsen – gitár
Andrea Cantarelli – gitár
Oleg Smirnoff – billentyűs hangszerek
Nik Mazzucconi – basszusgitár
Mattia Peruzzi – dobok

Labyrinth 2020

A dallista pedig:

01. The Absurd Circus
02. Live Today
03. One More Last Chance
04. As Long As It Lasts
05. Den Of Snakes
06. Word’s Minefield
07. The Unexpected
08. Dancing With Tears In My Eyes
09. Sleepwalker
10. A Reason To Survive
11. Finally Free

Labyrinth - Welcome To The Absurd Circus


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás