fbpx

Februárban egy gigantikus koncertfelvétellel jelentkezik a német thrash metal csapat, több helyszínen rögzített felvételeket találunk majd a ’London Apocalypticon – Live At The Roundhouse’ kiadványon.

Kreator

2018. december 16. vasárnap: A tél hideg ujjai már elérték a brit fővárost, de van egy hely Londonban, ahol még ég a tűz, ahogy a Kreator hergeli rajongóit egy hatalmas élő show-val, és újra megteszi azt, hogy lélegzetelállító teljesítményét ismét egy magasabb szintre emeli. A közelmúltban a zenekar bejelentette, hogy kiadja bizonyítékát ennek az emlékezetes éjszakának egy élő album formájában: a ‘London Apocalypticon – Live At The Roundhouse’ február 14-én jelenik meg a Nuclear Blast kiadónál. Ám amíg az általános kereskedelembe csak egy 17 számos CD, illetve egy Blu-ray + CD kombó kerül arról az estéről, a kiadó webshopjában 3 CD + Blu-ray és 6 LP + Blu-ray formátumban is rendelhető lesz. Ezeken a londoni koncert kép- és hanganyagán kívül még egy ‘Live In Chile’ és egy ‘Masters Of Rock’ CD-t is találnak az elkötelezett rajongók.

Satan Is Real után megérkezett a második kisfilm a buliról, ezúttal a Dél-Amerikában felvett koncertbe pillanthatunk bele, a Violent Revolution előadása lett a promóció választottja.

Mille Petrozza énekes mondta az albumról: „Horda tagok! Köszöntünk benneteket a ’London Apocalypticon’ bejelentésével. Ez a csúcsa a hosszúra nyúlt eposzi turnénak, mellyel a ’Gods Of Violence’ albumot népszerűsítettük. Több mint 150 koncert, 5 kontinensen és meg több emlék, amelyet átélhettek velünk. Nagy örömünkre megoszthatjuk veletek ezt a darabját a Kreator történetének. Három professzionálisan felvett műsor, plusz szintén profin kevert és véglegesített audió. Ezek együtt adják majd a Kreator legjobb koncertfelvételét, amelyet valaha készítettünk! De ha ez nem lenne elég… jövő tavasszal tanúja lehetsz, amikor csatlakozunk a ‘State Of Unrest’ turnén a Lamb Of Godhoz és a Power Triphez! Respekt!”

Megosztás