fbpx

A mai megjelenések között kapott helyet a német thrash metal csapat ’London Apocalypticon – Live At The Roundhouse’ kiadványa. Erről az anyagról most az Enemy Of God című dalt nézhetjük meg, melyet a Masters Of Rock fesztiválon vettek fel.

Kreator

2018. december 16. vasárnap: a tél hideg ujjai már elérték a brit fővárost, de van egy hely Londonban, ahol még ég a tűz, ahogy a Kreator hergeli rajongóit egy hatalmas élő show-val, és újra megteszi azt, hogy lélegzetelállító teljesítményét ismét egy magasabb szintre emeli. A közelmúltban a zenekar bejelentette, hogy kiadja bizonyítékát ennek az emlékezetes éjszakának egy élő album formájában: a ‘London Apocalypticon – Live At The Roundhouse’ február 14-én jelenik meg a Nuclear Blast kiadónál. Ám amíg az általános kereskedelembe csak egy 17 számos CD, illetve egy Blu-ray + CD kombó kerül arról az estéről, a kiadó webshopjában 3 CD + Blu-ray és 6 LP + Blu-ray formátumban is rendelhető lesz. Ezeken a londoni koncert kép- és hanganyagán kívül még egy ‘Live In Chile’ és egy ‘Masters Of Rock’ CD-t is találnak az elkötelezett rajongók.

Satan Is Real és a Violent Revolution kisfilmjei után az Enemy Of God tesztelhető utolsónak, melyet a Masters Of Rockon vettek fel.

Mille Petrozza megjegyzése az újonnan megjelent videóhoz: „Horda tagok! Bemutatjuk nektek az Enemy Of Godot a Masters of Rockról – ez a harmadik koncert, amely szerepel a ‘London Apocalypticon’ koncertkiadványunkon. Az egyik kedvenc koncertem volt a 2017-es fesztiválszezonban, és egy alappillére a Kreator műsorának! Találkozunk márciusban és áprilisban, amikor a Lamb Of Goddal turnézunk! Alig várjuk, hogy folytathassuk a káoszt!”

Megosztás