Május 28-án jelenik meg a Kansas következő koncertalbuma, amelynek dalait a 2019-2020-as amerikai turnén rögzítették.

Kansas

Ahogy a ‘Point Of Know Return Live & Beyond’ lemezcímben is benne van, a Kansas az 1977-ben megjelent ötödik stúdióalbumát – a hatszoros platina minősítésű ’Point Of Know Return’-t – eleveníti fel úgy, hogy a koncertanyag tartalmazza a legendás lemez összes szerzeményét eredeti sorrendben. A producerek Phil Ehart és Rich Williams – a zenekar két megmaradt őstagja –, a keverést Chad Singer, a Kansas koncerthangmérnöke végezte. A 22 dalt 12 élő fellépésen vették fel 2019-ben és 2020-ban, a ’Point Of Know Return Anniversary Tour’-on. Az ünnepelt lemez mellett más klasszikus nóták is felcsendülnek, természetesen a Carry On Wayward Son, a Dust In The Wind vagy a Song For America sem marad ki.

 

 

„Tudtuk, hogy meg kell jelenni ennek a lemeznek. Mivel több mint egy éve lehetetlen koncertezni, adott volt a feladat, hogy kiadjuk ezt az anyagot a rajongóknak, akiknek éppúgy hiányoznak az élő fellépések, mint nekünk. Amikor a hangmérnökre terelődött a szó, egyértelmű volt, hogy az nem lehet más, mint Chad Singer, akinél jobban senki nem ismer minket, hiszen ő hangosít bennünket minden egyes koncerten” – így Phil Ehart. Ezzel a lemezzel meg akarjuk mutatni, hogy szól valójában a Kansas élőben” – tette hozzá Rich Williams.

A kiadvány március 26-tól előrendelhető dupla digipak CD-n, valamint tripla vinyl + dupla CD box setben, és elérhető lesz a streaming platformokon is. Bár a zenekar honlapja szerint májusban már folytatják a járvány miatt megszakított turnét Amerikában, amely ősszel Európában folytatódna, erre azért ne vegyünk mérget.

‘Point Of Know Return Live & Beyond’ dallista:

01. Cold Grey Morning
02. Two Cents Worth
03. The Wall
04. Song For America
05. Summer
06. Musicatto
07. Taking In The View
08. Miracles Out Of Nowhere
09. Point Of Know Return
10. Paradox
11. The Spider
12. Portrait (He Knew)
13. Closet Chronicles
14. Lightning’s Hand
15. Dust In the Wind
16. Sparks Of the Tempest
17. Nobody’s Home
18. Hopelessly Human
19. Carry On Wayward Son
20. People Of the South Wind
21. Refugee
22. Lonely Wind

Kansas - Point of Know Return Live & Beyond

Megosztás