Bár pontos megjelenési időpontot még mindig nem tudunk, de az első önálló dal, a Terminal Velocity megérkezett John Petrucci második önálló anyagáról, melyen tíz év után először ismét együtt dolgozott Mike Portnoyjal. (Update: Közben megjöttek a részletek.)

John Petrucci

Az év második részében jelenik meg John saját kiadója, a Sound Mind Music égisze alatt a ’Termial Velocity’, melynek terjesztéséhez ezúttal a The Orchard Enterprises nyújt segítséget. Az eddig csöpögtetett információk alapján a népszerű digitális platformokon jelen lesz, a fizikai példányok kedvelőinek viszont úgy tűnik, hogy csak LP lemezen lesz elérhető az újdonság. A ’Terminal Velocity’ különleges mérföldkő, ugyanis tíz év után John Petrucci és Mike Portnoy ismét együtt dolgoztak egy kiadványon, kettejükön kívül pedig Dave LaRue basszusgitáros játéka hallható az új szerzeményekben, melyek közül elsőként a címadó lett elérhető a világhálón.

UPDATE: Hírünk megjelenése után hozták nyilvánosságra a Petrucci-lemezzel kapcsolatos tudnivalókat. Ezek szerint a digitális platformokon augusztus 28-án, fizikai formátumban október 30-án jelenik meg a ‘Terminal Velocity’. Az előzetes ijesztgetésekkel ellentétben lesz digipack CD kiadás is, nemcsak LP. A dallistát már ki lehetett találni a felvezető videók alapján, de most már az is hivatalos:

01. Terminal Velocity
02. The Oddfather
03. Happy Song
04. Gemini
05. Out Of The Blue
06. Glassy-Eyed Zombies
07. The Way Things Fall
08. Snake In My Boot
09. Temple Of Circadia

Petrucci korábbi albuma, a ’Suspended Animation’ is megjelent a digitális platformokon július 31-én, ez korábban nem volt elérhető ezeken. Erről a kiadványról mi is megemlékezünk hamarosan.

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás