A tavasz egyelőre még mindig nem hoz megnyugvást sem az ukrán, sem a zenei fronton. Újabb májusi koncert lett jövő évre halasztva. Joe Satriani, aki a ‘Shapeshifting’ című előző albumának turnéját halasztotta 2020-ról 2021-re, majd idén májusra, áprilisban megjelenő új lemeze, a ‘The Elephant Of Mars’ bemutatását sem vállalta a bizonytalan helyzetben.

Joe Satriani

A világhírű gitárvirtuóz, Joe Satriani nehéz döntést hozva újra elhalasztotta 2022-re tervezett turnéját és újratervezte azt 2023-ra, a Barba Negrában 2023. április 10-én lép fel. „Jegyek máris kaphatók az új dátumra a Rock1, Tixa és Ticketportal országos hálózataiban, a korábban megváltott jegyek (2020, 2021, 2022) természetesen érvényesek az új dátumra, vagy visszaválthatóak a vásárlás helyén (a jegyet tartalmazó e-mailre adott válaszban) 2022. április 11-én éjfélig” – állt a szervező, a Concerto Music közleményében.

 

 

Joe új lemeze április 8-án jelenik meg ‘The Elephants Of Mars’ címmel új kiadójánál, az earMUSIC-nál.

A 2023-ra áttett Európa-turné április 1-jén indul a norvégiai Oslóban, és június 4-én ér véget a franciaországi Bordeaux-ban. „Az eredetileg 2020-ra tervezett turnét 2022 áprilisára ütemeztük át, mivel azonban a jelenlegi Covid-korlátozásokat és karanténrendeleteket még nem egységesítették az egész világon, úgy döntöttünk, hogy a legjobb megoldás az, ha ismét átütemezzük a turnét 2023-ra” – jelentette be a gitáros, akinek turnézenekarában a méltán elismert dobos, Kenny Aronoff (John Fogerty), a basszusgitáros Bryan Beller (The Aristocrats) és a billentyűs Rai Thistlethwayte (Thirsty Merc) játszik.

Joe Satriani

Megosztás