fbpx

„A dal arról szól, hogy milyen kib.szottul megosztott ez az egész ország” – mondja JD Simo új szerzeményéről, amiben van egy jó adag rock és R&B a ’70-es évekből.

JD Simo

Jimi Hendrix és Jimmy Nolen (James Brown) gitárjátékát követve a Love  már a második kislemez az augusztus 21-én érkező albumról, és pont az ellenkezője az elsőként megjelent One Of Those Daysnek. Itt bizony nincs falzett, mert JD Simo kiengedi a hangját, és pszichedelikus soul helyett funk alapokon nyugvó érdes riffeket és megjegyezhető dallamokat kapunk. Van benne jó adag rock / R&B a ’70-es évekből, James Brown– és Prince-hangulattal.

„A dal arról szól, hogy milyen kib.szottul megosztott ez az egész ország, még a járvány előtt írtam, de azóta csak rosszabb lett a helyzet. Kissé zűrös közegben éltem régebben, és tudom, hogy elsősorban magamra számíthatok, ha meg akarom őrizni az egyensúlyomat. Magunkkal törődni legalább annyira fontos, mint másokkal.”

A videót JD Simo és barátai készítették okostelefonokkal, felbukkan benne többek között Luther Dickinson (The Black Crowes), Charlie Starr (Blackberry Smoke), Johnny Moeller (Fabulous Thunderbirds) is. „Az egésznek az emberi lét a témája, hogy ebben a rendkívüli helyzetben erőt merítettem a kapcsolataim elmélyítéséből. A közösségek – amelyeknek tagja vagyok –, a hozzám hasonló emberek mind-mind lelket öntöttek belém, velük együtt kitaláltuk, hogyan válhatunk jobb emberekké és jobb zenészekké.”

 


A legfrissebb Hard Rock-hírekért kattints ide!


 

Megosztás