Nyolc éve adott ki utoljára stúdiólemezt a Hypocrisy, és két évig tartottak az új dalok felvételei, amelyek témája az emberiség és a földönkívüliek kapcsolata.

Nyolc év telt el az az ’End Of Disclosure’ megjelenése óta, így érthető, hogy a rajongók kiéhezve várták a Nuclear Blast kiadó bejelentését a ’Worship’ album november 26-i érkezéséről. A közlemény tizenegy precíz és kegyetlen tételt ígér, amelyek ötvözik a modern hatásokat és a régi metálértékeket, az innovatív ötleteket és a klasszikus hangzást.
A csapat főnöke, Peter Tägtgren (Pain, Lindemann) így nyilatkozott a hír kapcsán: „Két évig tartottak a felvételek és végre elkészültünk vele. Érdemes volt kivárnunk, mert a dalok mostanára valóban beértek, köszönjük a türelmet, örömmel jelentjük be, hogy visszatértünk!”
A felvételek és a keverés Tägtgren stúdiójában, az Abyssben készültek, a mastering Svante Forsbäck nevéhez fűződik, akinek közel 2700 (!) különböző lemezhez volt már köze produkciós és/vagy technikai vonalon (Amorphis, Apocalyptica, Evergrey, Lordi, Sonata Arctica, Soulfly, Stratovarius, Tarja, Volbeat, stb.). A borítót Blake Armstrong (Slayer, Kataklysm, In Flames) készítette, amely az anyag témájául szolgáló kapcsolatot jeleníti meg az emberiség és a földönkívüliek között.
Figyelemreméltó a fizikai formátumok választéka, ugyanis CD mellett többféle vinyl lemezen, kazettán és díszdobozban is előrendelhető az új album.
Az első kislemezdal a Chemical Whore, amely már meghallgatható.

 

 

’Worship’ dallista:

01. Worship
02. Chemical Whore
03. Greedy Bastards
04. Dead World
05. We’re The Walking Dead
06. Brotherhood Of The Serpent
07. Children Of The Gray
08. Another Day
09. They Will Arrive
10. Bug In The Net
11. Gods Of The Underground

Hypocrisy

Megosztás