Az idén 25 éves Hooligans az új stúdióanyagával bátran lépett előre egy nagyot, és a korlátozások feloldásával végre nagykoncerten is be tudja mutatni az azóta platinává érett albumot.

A Hooligans alaposan belegázolt a királylányos rajongói lelkivilágába az új lemeze harcias hangzásával, nekünk bejött ez a bedurvulás és bízunk benne, hogy új rajongókat szereznek a ’Zártosztály’ kemény megszólalásával.
Szombaton végre élőben is be tudják mutatni a teljes albumot: „A Hooligans most szombaton tartja legújabb lemezének bemutatóját a Barba Negra szabadtéri színpadán. Az idén 25 éves banda április 1-én jelentette meg a mindenki számára meglepetést hozó Zártosztály című albumát, melyről ez alkalommal minden dal felcsendül a szombati koncerten. Természetesen a 25 év alatt összegyűlt slágerhalmaz sem maradhat ki a látványosnak ígérkező show repertoárjából. A vendégzenekar szerepét ezúttal a Down For Whatever vállalta magára, így mindenki biztosra veheti, aki ellátogat szombaton a Barba Negrába, hogy »fül nem marad szárazon«.”

 

 

Részletek az esemény Facebook-oldalán, jegyvásárlás a Rock 1 Ticketnél.

Megosztás