A koronavírus megelőzése érdekében rengeteg zenész hirdeti a közönségének, hogy maradjon mindenki otthon. A Hollywood Rose ezt készülő új dalának speciális klipjével mondja el.

Hollywood Rose

Hollywood Rose zenekar is otthon maradt. Felelősségteljesen és kérés nélkül teszik mindezt, hiszen tudják, hogy ezt mindenkiért teszik és azért, hogy minél előbb szánthassák fel újra Magyarország és Európa színpadait. Nem tétlenkedtek otthon, a kialakult helyzetben ők is fontosnak tartották, hogy eljuttassák minél több emberhez az üzenetüket. A csapat tagjai külön-külön, otthon dolgoznak azon, hogy megszülessen a Sose volt Mennyország című dal.

„Még ha a csend körbeül, sem állhat meg az élet! A négy fal között is zajlik a munka, csakhogy most kicsit másképp! Otthon maradtunk! A hangfelvétel kizárólag »home office-ban« készült, nem találkoztunk egymással. Reméljük, te is éppen otthonról fülelsz bele formálódó új szerzeményünkbe! A teljes dalt hamarosan meghallgathatod! A videóklip pedig az otthoni lehetőségeket felhasználva készül. Addig is maradj otthon, amíg kell, hiszen ezzel tehetsz most a legtöbbet magadért és a közösségért!” – üzenték rajongóiknak.

#Youtube-on is ott vagyunk! #maradjotthon #Sosevoltmennyország

Kövess minket már a #YouTube-on is: https://bit.ly/2QW0TLh ? ? Iratkozz fel folyamatosan frissülő Youtube csatornánkra most, és hallgasd meg #Sosevoltmennyország ? című új dalunkat: https://bit.ly/2vXqDzL ➡️ …és persze #maradjotthon ? #HollywoodRose #HR

Közzétette: Hollywood Rose (Guns N' Roses Tribute Band – Hungary) – 2020. március 29., vasárnap

Megosztás