fbpx

A hónap végén érkezik a lemezboltokba a Heathen harmadik nagylemezének jubileumi új változata. Az új maszterizált felvételbe máris bele lehet hallgatni.

Heathen

A ’The Evolution Of Chaos’ eredetileg 2010. január 25-én jelent meg, az akkori csapat több mint 18 év kihagyás után tért vissza és ismét a thrash műfaj csillagai közé emelkedtek. Akkor David White (ének), Lee Altus (gitár), Kragen Lum (gitár), Jon Torres (basszusgitár) és Darren Minter (dob) alkotta a zenekart, a korongon egyébként az Exodus több tagja is vendégeskedett. Tíz év elteltével a Heathen ismét hallat magáról, ugyanis a Mascot Label Group gondozásában jelenik meg a ‘The Evolution Of Chaos’ jubileumi kiadása, mégpedig 2020. január 31-én. Az eredeti felvételhez képest egy bónuszdal is rákerül erre a frissített változatra, ennek a címe: Seasons of Purgatory. A kiadvány 2 LP és CD/DVD, valamint digitális verzióban is kapható lesz. A DVD lemezen 2 óra hosszúságú dokumentumfilmet láthatunk az ünnepelt lemez születéséről és egy 2009-es, Japánban rögzített élő előadást.

A zenekar YouTube-oldalán már meghallgatható a Control By Chaos, amihez szöveges videót készítettek.

Heathen jelenleg David White (ének), Lee Altus (gitár), Kragen Lum (gitár), Jason Viebrooks (basszusgitár) és Jon Dette (dobok) tagokból áll. Ez a felállás 2020. júniusában és júliusában Európában is elcsíphető lesz. Eddig Németországban, Belgiumban és Svédországban van megerősített fellépésük.

Megosztás