Az Asking Alexandria dobosa, James Cassells eltörte a lábát, ezért a turné háralévő részét – így a vasárnapi Budapest Park-os koncertet is – törölték. A jegyek visszaváltásáról a koncertszervező gondoskodik.

Asking Alexandria

Lemondta tegnapi tallini koncertjét az Asking Alexandria James Cassells dobos sérülése miatt. Akkori nyilatkozatukban azt írták, dolgoznak a megoldáson, hogy folytathassák a turnét, mára kiderült, hogy ez nem lehetséges, ezért annak teljes hátralévő részét – így a vasárnapi Budapest Park-os koncertet is – lemondták. „Miután itt Észtországban felkerestünk egy másik szakembert, azt a tanácsot kaptuk, hogy James pihentesse a törött lábát. A dobolás jelenleg nem jöhet számításba számára. Emiatt nem volt más választásunk, mint lemondani az európai turné hátralévő állomásait. A legfontosabb számunkra az, hogy James újra lábra tudjon állni és dobolhasson anélkül, hogy ez hosszú távú károkat okozna a gyógyulása során. Még egyszer szeretnénk megköszönni mindenkinek a szeretetet, támogatást és megértést ebben a nehéz időszakban. Ilyen rossz híreket sosem könnyű közölni, hiszen a zenélés a világot jelenti számunkra. Danny, Ben, James, Sam és Cameron.”

 

 

A belépőjegyek visszaváltásának részleteiről az online vásárláskor használt e-mail címen, illetve hivatalos weboldalain keresztül hamarosan tájékoztatja a jegytulajdonosokat a koncertszervező, a Live Nation Magyarország.

Megosztás